Jelenlegi hely

Donovaly

Modern üdülőhely (Slovák Top 5) Az Alacsony Tátrában, amely télen egy kellemes családi síelést nyújt és nyáron csodálatos panorámát nyújt két nemzeti parkra.

Donovaly nyáron

Donovaly egy természetes kiindulópont nyári turizmusra, mert a két nemzeti park a Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátrában választóvonalán található. A domináns eleme az alpesi falu Nova Hoľa, amelyre a TELEMIX felvonó kabin vezet. Néhány perc alatt körülveszi a Nagy-Fátrai panoráma: Zvolen (1402m), Veľký Šturec (1010m), Krížna (1574m), Rakytov (1567m) vagy Majerova skala (1283m).

Donovaly-tól könnyen megközelíthetőek hegyi séták az Alacsony-Tátrában: Hriadeľské sedlo (1099m), Prašivá (1754m), Chopok (2024m) vagy Korytnica (830m). A Donovaly környéken számos túraútvonal található, alkalmasak hegyi kerékpályázásra is. Šachtička – Donovaly Oktatójárdával eljuthatnak teljesen Bánska Bystricába (27 km).

Megtehet számos kirándulást közeli Vlkolínec faluba (amely az UNESCO- ba tartozik) vagy Špania Dolina-ba (bánya-múzeum), vagy aquaparkokba Tatralandia vagy Beseňová.

Donovaly télen

Még a téli időszakban is a népszerű turisztikai középpontja Snow Park Donovaly törődik az Ön kényelmével. Jelenleg itt található11 km hosszú karbantartott sípálya különböző nehézségű, amelyre elviszi 16 lift felvonó 2 kötélpálya. Az eltartó képessége több mint 10.000 síelők / snowboardosok óránként. A pályák jól karbantartott mesterséges hóval. Záhradište lejtő kivilágított az éjszakai síeléshez.

Téli Látnivalók és szolgáltatások: korcsolyapálya, rája bérleti, snowtubing, snowrafting, siklóernyőzés iskola, snowboard park, ló és kutyaszán, étterem (Koliba Goral, Pároknak Donly...), bárok, medence, biliárd, bowling, szánkózás, síelés és snowboard iskola, kölcsönző, üzlet és szolgáltató, vidámpark gyerekeknek és még sok más.

Érdeklődés esetén, szálás foglalásánál informáljon minket e-mail cím, telefonon vagy foglalási nyomtatvánnyal.

Foglalási űrlap

Ne töltse.
Írja be a helyes választ.